I årets överraskande varma, nästan våriga, sista februaridagar flyttade Sturebyrån in i Bogesunds gamla väveri. Fredag 1:a mars öppnade vi dörren till nya lokalerna och firade av med öppet hus och skumpa.
Sturebyrån är en ovanligt liten reklambyrå med mycket erfarenhet och kompetens som fixar det mesta inom marknadsföring. Senaste tillskottet i portföljen är animeringar.

Historik

grafiska illustrationer från Ulricehamn

I hörnrummet ovanför Pusterviksbaren, med utsikt över både Draken och Järntorget, började jag trevande med min egen rörelse. Aldrig ensam, i ett frodigt kollektiv av musiker, cinematologer och livsnjutare arbetade jag fokuserat med den fantastiksa apelsin-gula Imac som enda kollega i verksamheten. Då kändes Solo som något unikt och ibland eftertraktansvärt. Nu är det många år sedan (20?!) och med åren har jag kommit på att det finns inget finare än att vara tillsammans. Därför danar jag om, byter namn på verksamheten och flyttar närmare. Välkommen över till min nya värld.

Välkommen till sturebyrån!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *